Na ZEVEN jaar terug naar de gordel van smaragd
Door: Lambert
Blijf op de hoogte en volg Lambert
29 Oktober 2024 | Indonesië, Ubud
Lieve mensen.
Eindelijk gaan we dus weer met vakantie.
Door ziekte en corona,is dit inmiddels 7 jaren geleden.
Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat dit nu weer kan.Op 25 oktober vlieg ik via Singapore naar Bali.
Ik blijf 4 dagen in Ubud (bij velen van jullie bekend)
Ubud is een heerlijke kunststad,met veel mooie musea,ook de sawa,s(rijstvelden) van Ubud zijn wonderschoon.
Ik heb n reisprogramma in m'n hoofd,maar kan daar zomaar van afwijken.
Zoals ik er nu over denk blijf ik 4 dagen op Bali,vlieg dan door naar Surabaya (java),met de trein van Surabaya naar Bandung(java) Bandung is een mooie stad werd vroeger het "Parijs" van Nederlands-Indie genoemd(is wat koeler)Ik ben benieuwd hoe ver ze zijn met het opnieuw optuigen van de "Jalan Braga" vroeger een geroemde Ned-Indische winkelstraat. Vanuit Bandung met de trein ( door de prachtige rijstvelden) naar Yogyakarta,een stad waar je ogen te kort komt. Na wat dagen in yogya (wie weet n uitstapje naar de borobudoer) vliegen naar Sumatera (Medan) misschien Toba meer. Ook nog Ambon in gedachten,maar met reizen door Indonesië is niets zeker,en dat is eigenlijk het fijne van n onbepaalde reis.Ik laat 't jullie straks allemaal weten,en laat jullie met me meereizen.Ik weet dat ik in 't regenseizoen daar ben,maar dat is niet erg,is een goede tegenhang tov de enorme hitte. Tot schrijfs en manis salams van Lambert.
09 Oktober 2024 - 23:20
Margriet Mold:
Wij wensen je nu alvast veel plezier en een hele goede reis! We gaan je zeker volgen, veel liefs van Ronald en Margriet[e-1f618][e-1f340]
09 Oktober 2024 - 23:30
Kees En Mary:
Zó leuk om met je mee te mogen reizen…..[e-2708]️[e-1f6a4][e-1f6fa][e-1f97e]
10 Oktober 2024 - 10:17
Marietje:
Leuk om je te volge, mooie vakantie.
10 Oktober 2024 - 11:47
Ronald Mols:
Lambert, jij bent je reislust nog niet verloren. Geniet ervan en veel sterkte met deze wereldreis. Wij zullen jou volgen. Goede reis.
10 Oktober 2024 - 12:06
Astrid Welman :
Leuk om met je mee te reizen. Veel plezier!!
10 Oktober 2024 - 12:17
Martien En Ria :
We wensen je een goede reis en een prachtige vakantie. Zien ernaar uit om je verslagen te lezen.
11 Oktober 2024 - 15:02
Barbara Zuidema:
Ha Lambert, Eindelijk weer naar je geliefde Indonesië en wat heerlijk voor je! Ongetwijfeld zal je je meteen weer helemaal thuis voelen daar. Selamat jalan, heel goede reis en een fantastische tijd daar! Salam kami, Gino dan Barbara