Ubud en sanur
Door: Lambert
Blijf op de hoogte en volg Lambert
03 November 2024 | Indonesië, Sanur
Sanur,(Bali)zondagavond 3 november,
Hallo allemaal.
De eerste week zit er al weer op,
Ik ben toch 1 dag langer gebleven in Sanur,Bali is altijd fijn om over te schakelen naar een heel andere wereld.
Sanur is wat minder druk dan Ubud,wel meer oudere nederlanders(zelfs met rollator) gezien en ontmoet.
Sommigen zijn hier wel 4 tot 5 maanden,en ik begrijp dat,de sfeer is geweldig,het weer is fantastisch,altijd 30 tot 32 graden,dus voor oudere spieren en botten ideaal.
Het strand is fijn,je kunt "schuilen" tegen de zon onder grote warengin bomen, en eet en dranktentjes te kust en te keur,allemaal zeer betaalbaar,
Ik zit op n gegeven moment te eten aan 't strand,en zie vlakbij iemand zitten die als 2druppels water op Boudewijn de Groot lijkt,op n gegeven moment wilde ik t zeker weten (het zou zo maar kunnen B de G is in Indonesië geboren)
En misschien u hier wel op vakantie.
Ik ben op de goede man afgestapt en heb gevraagd of hij BDG was,nee dus hij reageerde hartstikke leuk, lachte en zei "was dat maar waar" we kregen n heel leuk gesprek,hij heeft BAOBAB reizen opgericht,een zeer gerenommeerde
Reisonderneming.Grappig detail ik heb met Baobab n grote rondreis door India gemaakt.
Hij vond het bedrijf te groot worden,heeft het verkocht,doet nu nog kleine reizen organiseren vanuit huis,
Geboren in Bali van Nederlandse ouders,en hij komt nog erg vaak op bali.
Ik heb ook nog kennis gemaakt met z'n vrouw. Toch hebben we het op t laatst toch nog over BDG,Ramses en Liesbeth
List gehad,en we kwamen tot de conclusie dat we daar alle 3 grote fans van waren/zijn en dat pastorale het mooiste nederlandse (pop) lied is wat ooit is geschreven en gemaakt,Hartstikke leuk zo,n ontmoeting!
Vandaag de laatste dag in Sanur,lekkere stranddag van gemaakt, lekker met n dik boek,ananas Juice bij de hand,
Zitten in n strandtent,ik kies voor de kant waar veel Balinesen zijn,er was n hindoestaanse dienst,bij ons kun je na n dienst koffie/thee krijgen,hier krijgen de mensen n lekker loempiaatje of andere snack.
Het is zondag dus erg druk op t strand,dat is ook, wel te zien aan t aantal scooters wat geparkeerd staat.
Heerlijke saté babi gegeten
Morgenvroeg om half 9 staat de taxi klaar en brengt me naar het vliegveld Denpasar.0m 11 uur vlieg ik naar Surabaya java)t is maar 25 minuten vliegen.
Ik heb daar 3 nachten geboekt, en ga daarna met de trein naar Yogyakarta,maar nu zometeen lekker slapen (selamat tidur)morgen gezond weer op,en na n lekker ontbijt scumbuld eggs met bacon!,en n bord mihoen goreng opgewekt naar de taxi en vliegtuig.
Lieve salams
Lambert
03 November 2024 - 15:51
Rob Harpe:
Lieve lambert, volgens mij is het precies zoals je gehoopt had in Indonesië! Veel plezier groet, Rob
03 November 2024 - 17:51
Ester:
Selamat jalan!
03 November 2024 - 19:11
Richard:
Hallo Lambert leuk gedaan en fijne en veilige reis.Richard
03 November 2024 - 19:18
Mary:
Wat ontzettend mooi om weer met je mee te mogen reizen door het prachtige Indonesië . Schitterend om te lezen dat je het zo naar je zin hebt. Liefs [e-1f970]
04 November 2024 - 11:19
Margriet Mols:
Hoi Lambert, fijn om te lezen dat je het zo goed naar je zin hebt! Goede vlucht en op naar de volgende avonturen![e-1f618]
04 November 2024 - 12:34
Astrid:
Boudewijn de groot , had zomaar gekund
wat een heerlijke kleurrijke boel daar [e-1f970]
en het weer … heerlijk!!
geniet er nog van!! We volgen [e-1f618]
04 November 2024 - 19:54
Ronald:
Je laat ons meegenieten met je verslag op jou droomvakantie
geniet er maar van. GENIETEN [e-263a]️